Doğayı Koru Kendini Koru İsimli eTwinning Projemiz Filiz BARDAKCI Öğretmenimizin Kuruculuğunda Faaliyetlerine Başladı

Coğrafya Öğretmenimiz Filiz BARDAKCI'nın kurucu ortaklarından biri olduğu DOĞAYI KORU KENDİNİ KORU isimli eTwinning projemiz Şubat ayı itibariyle başlamış olup Nisan ayına kadar devam edecektir. Kalite etiketi başvurusu Mayıs ayında gerçekleşecektir. Proje kapsamında 8 öğretmen ve 36 öğrenci işbirliği içinde çalışmaktadır.

Projemizin amacı; ekolojik dengenin korunmasına yönelik sürdürülebilir adımların atılması ve bu konudaki sorunların çözülmesi adına farkındalık oluşturabilmektir. Bu amaçla öğrencilerin yaparak yaşayarak doğayı korumaya yönelik bilinçli bir bakış açısı geliştirmeleri hedeflenmektedir.

27.02.2022 489

27-02-2022