Muhasebe ve Finansman Alanı Öğretmenimiz Fatma ÇİĞDEM ATA TOHUM KARDEŞLİĞİ İsimli eTwinning Projesine Dahil Oldu

Muhasebe ve Finansman Alanı Öğretmenimiz Fatma ÇİĞDEM'in proje ortağı olarak katıldığı ATA TOHUMU KARDEŞLİĞİ projesi Şubat ayında çalışmalarına başlamış olup Nisan ayı itibariyle bitecektir. Projemiz Türkiye'den 10 İspanya'dan 1, Ürdün'den 1 olmak üzere toplam 12 proje ortağının ve 50 öğrencinin katılımlarıyla devam etmektedir. Projemizin amacı; öğrencilerimize hibrit tohumdan ata tohumuna geçiş farkındalığı bilincini oluşturmaktır. Bu geçişin önemini kavratmak amacıyla STEM etkinliklerini derslerimize entegre ederek çalışmalar yapmaktayız. Öğrencilerimizin iş birliği ve sorunlara çözüm bulma becerilerinin geliştirilmesi, dijital okur yazarlık becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

27.02.2022 467

27-02-2022