19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Konulu Afiş Tasarımı Yarışmamız Sonuçlandı

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alan Öğretmenimiz Eda TOPÇU rehberliğinde hazırlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı konulu afiş tasarımı yarışmamız sonuçlanmıştır. Yarışmada birincilik ödülüne layık görülen öğrencimiz Canan TÜNCER'e ödülünü okul müdürümüz Atila KARAŞAHİNOĞLU, ikincilik ödülüne layık görülen öğrencimiz Eren PARA'ya ödülünü müdür yardımcımız Figen AYDEMİR ve üçüncülük ödülüne layık görülen öğrencimiz Emirhan COŞGUN'a ödülünü müdür yardımcımız Murat TEKİNER takdim etmişlerdir. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

18.05.2023 171