19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Okulumuzda Büyük Bir Coşkuyla Kutlandı!

Mustafa Kemal Atatürk’ün, Samsun'a çıkarak Milli Mücadele ateşini bir daha hiç sönmemek üzere yakmasının üzerinden tam 104 yıl geçti. 104 Yıl önce ateşlenen Milli Mücadele meşalesi, hâlâ sönmeden, Türk Gençliği'nin kalbinde yanmaya devam ediyor. Müzik Öğretmenlerimiz Murat OVALI, Batuhan VİNÇ, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alan Öğretmenimiz Eda TOPÇU, Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ali YAVUZ rehberliğinde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızın 104. yıldönümü okulumuzda büyük bir coşkuyla kutlandı. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

18.05.2023 145