2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası Kapsamında Lösemili Çocuklar Vakfını Okulumuzda Ağırladık

Kızılay ve Kan Bağışı Kulübü danışman öğretmenlerimiz Arzu KAYA ÇELİK, Ayşe ÖZTÜRK ve Elif ŞEN organizasyonuyla 2-8 Kasım "Lösemili Çocuklar Haftası'' kapsamında  Lösemili Çocuklar Vakfı'nı okulumuzda ağırladık. Öğrencilerimiz haftanın önemine dikkat çekmek üzere pano hazırladılar.

Lösemili ve kan hastası çocukların, sağlık ve eğitim başta olmak üzere her türlü ihtiyaçlarının sağlanmasına yardımcı olan bunun yanı sıra kalıtsal ve edinsel kan hastalıkları konusunda ulusal düzeyde tedavi, eğitim ve araştırma kurumu olan LÖSEV-Lösemili Çocuklar Vakfı okulumuzda seminer verdi. LÖSEV Temsilcileri  öğrencilerimize sağlıklı beslenme, LÖSEV tanıtımı ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Öğrencilerimiz Lösemili çocuklara hayat veren, LÖSEV'i yakından tanımaktan mutluluk duydular.

07.11.2023 102