2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem Karne Törenimiz Gerçekleştirildi

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı II. Dönem törenimiz 16 Haziran Cuma günü okulumuzda gerçekleştirildi. Törende konuşma yapan Okul Müdürümüz Atila KARAŞAHİNOĞLU; " 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılını başarılarla ve güzel anılarla kapatıyoruz, aldığınız karneler sizlerin yıl boyunca çalışmalarınızı, eksikliklerinizi görmeniz için bir pusula görevi görmektedir. Bu sebeple bunlara dikkat ederek yeni eğitim öğretim dönemine hazır olacaksınız. Mezun olan öğrencilerimize öncelikle üniversite sınavlarında sonrasında hayatlarında başarılar dileriz." temennileriyle konuşmalarını sonlandırmıştır. Öğrencilerimize teşekkür belgesi, takdir belgesi ve onur belgeleri verildi. Ayrıca üstün başarı belgesine layık görülen öğrencilerimize belgelerini okul müdürümüz takdim ettiler. Yıl boyunca emek veren öğretmenlerimize ve karnelerini alan öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

16.06.2023 191