34. Vergi Haftası Vergi Bilincini Geliştirme Eğitimleri Okulumuzda Verildi

34. Vergi Haftası kapsamında okulumuz 9-10 ve 11. sınıf öğrencilerine Muhasebe ve Finansman Alan Şefi Deniz KOÇAK ve Laboratuvar Şefleri Durmuş Ali BAYINDIR ve Ramazan POLAT tarafından vergi bilincini geliştirme eğitimleri verilmiştir. Seminerde öğrencilere verginin önemi ve vergi kayıp kaçağının önlenmesi konusunda bilgiler verilerek faydalı bir eğitim gerçekleştirilmiştir.

Her yıl Şubat ayının son haftasında kutlanmakta olan Vergi Haftası kapsamında vergi bilincinin; çocuklarda ve genç nesillerde oluşturulması, toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi, mükelleflerin vergiye gönüllü uyumunun sağlanması ve kayıt dışı ekonomi ile mücadele bilincinin oluşturulması amaçlarıyla Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından çeşitli tanıtım ve bilgilendirme faaliyetleri yürütülmektedir.

21-27 Şubat 2023 tarihleri arasında Türkiye genelindeki okullarda olduğu gibi okulumuzda da vergi bilincini geliştirme etkinlikleri sürdürülecektir.

13.03.2023 145