5. Havacılık Günleri Kapsamında 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü Neşe, Dostluk ve Coşkuyla Kutlandı

Öğrencilerimiz için oluşturulan Dramatik Uygulama alanında, öğrencilerimiz havaalanı ortamını okulumuzda deneyimledi. Sivil Havacılık konulu resimlerini ve yapmış oldukları havaalanı ve uçak maketlerini sergileyen öğrencilerimiz, sonrasında kendi yapmış oldukları kağıt uçaklar ile yarışarak keyifli dakikalar geçirdiler. Aynı zamanda "Hava Aracı Yapım Atölyesi" nde, her öğrenci kendi hava aracını yapma imkanı buldu. Sonrasında, "Havacılık Meslekleri Tanıtımı" etkinliği kapsamında Havacılık sektöründe öne çıkan meslekler öğrenciler tarafından canlandırılarak, sunuldu. Daha sonra yapılan "Havaaracını Bul, Eşleştir." yarışmasında ise kazananlara ödüller verildi.  Son olarak, TUSAŞ (TAİ) tarafından üretilen Hürkuş uçağının baş test pilotu Sayın Murat ÖZPALA’nın katılımları ile düzenlediğimiz “HÜRKUŞ'UN HÜR HİKAYESİ" konulu söyleşi gerçekleştirilmiş ve Okul Müdürümüz Atila KARAŞAHİNOĞLU'nun plaket ve Ulaştırma Hizmetleri Alan Öğretmenlerimiz Ayşenur TOPCU ve Sibel BUDAK'ın Murat ÖZPALA'ya çiçek takdimi ile etkinliğimiz sona erdi.

- - - - - - -

Etkinliğimizi gerçekleştirmemiz için bize her türlü desteği veren Okul Müdürümüz Atila KARAŞAHİNOĞLU başta olmak üzere etkinliğin başarılı bir şekilde sonuçlanması için büyük emek harcayan Müdür Yardımcılarımız Murat TEKİNER, Hacer HACISALİHOĞLU, Asiye Aslı ALAGÖZ  Can ULUN, Batuhan VİNÇ ile Ulaştırma Hizmetleri Alan Öğretmenlerimiz Ayşenur TOPCU ve Sibel BUDAK'a ve etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.   Bu vesileyle, Okulumuzun Ulaştırma Hizmetleri/ Sivil Havacılık Dalındaki Öğretmen ve Öğrencilerimiz başta olmak üzere, havacılık sektörümüzün, bu alanda eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdüren tüm kuruluş ve eğitimciler ile sivil havacılık alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

06.12.2023 196