5. Havacılık Günleri Kapsamında 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü'nde Murat ÖZPALA Okulumuzda

Okulumuzda, TUSAŞ (TAİ) tarafından üretilen HÜRKUŞ uçağının Baş Test Pilotu Sayın Murat ÖZPALA’nın katılımları ile düzenlenen “HÜRKUŞ'UN HÜR HİKAYESİ" konulu söyleşi gerçekleştirildi ve Okul Müdürümüz Atila KARAŞAHİNOĞLU'nun Murat ÖZPALA'ya plaket ve Ulaştırma Hizmetleri Alanı Öğretmeni Ayşenur TOPCU ve Sibel BUDAK'ın çiçek takdimi ile etkinliğimiz sona erdi.     Etkinliğimizi gerçekleştirmemiz için bize her türlü desteği veren Okul Müdürümüz Atila KARAŞAHİNOGLU başta olmak üzere etkinliğin başarılı bir şekilde sonuçlanması için büyük emek harcayan Müdür Yardımcılarımız Murat TEKİNER, Hacer HACISALİHOĞLU, Asiye Aslı ALAGÖZ, Can ULUN, Batuhan VİNÇ ile Ulaştırma Hizmetleri Alan Öğretmenlerimiz Ayşenur TOPCU ve Sibel BUDAK'a ve etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

06.12.2023 475