7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü Kapsamında Öğrencilerimiz Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Gezisinde

07.12.2022 tarihinde Ulaştırma Hizmetleri Alanı Sivil Havacılık Dalı 10. sınıf öğrencilerimiz Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Çubuk Yerleşkesi'ne (AYBÜ) ziyaret gerçekleştirdiler. Öğrencilerimiz Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, Havacılık ve Uzay Kulübü tarafından düzenlenen 7 Aralık Dünya Sivil Havacılık Günü etkinliğine katıldılar. Etkinlikte pilot, kabin memuru ve diğer sektör çalışanları ile havacılık sektörünün çalışma koşulları hakkında bilgi edindiler. Üniversite gezisinde üniversitenin imkanları, faaliyet alanları ve havacılık eğitimleri hakkında bilgi edinildi. Gezide öğrencilerimize, Ulaştırma Hizmetleri Alanı Öğretmeni Sibel BUDAK ve Sağlık Bilgisi Trafik Kültürü Öğretmeni Arzu KAYA ÇELİK eşlik etmiştir.

07.12.2022 279

07-12-202207-12-202207-12-2022