Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Rahmi Koç Müzesi ve Kelime Müzesi Öğrencilerimizin Gezi Rotaları Oldu

23.05.2023 tarihinde Ulaştırma Hizmetleri Alanı Sivil Havacılık Dalı 11. Sınıf öğrencilerimizle Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Rahmi Koç ve Kelime Müzesi'ne ziyaret gerçekleştirdik. Gezi kapsamında Anadolu'da çağlar boyunca bilim ve teknolojinin nasıl bir gelişim ve değişim gösterdiği gözlemlendi. Yakın tarihte günlük yaşamda kullanılan ancak bugün kullanım değerini yitirmiş eşyaları yakından gördüler. Kelimeler, atasözleri ve deyimler hakkında bilgi edindiler. Gezide öğrencilerimize Ulaştırma Hizmetleri Alan Şefi Ayşenur TOPCU, Büro Yönetimi Alan Şefi Kader YAŞİ ve Psikolojik Danışman Emine DOĞAN eşlik etmişlerdir.

23.05.2023 234