Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü  ERASMUS+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projemiz Kapsamında Öğrencilerimiz Romaero Şirketinde Staja Başladılar

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü ERASMUS+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projemiz Kapsamında Öğrencilerimiz Romaero Şirketinde Staja Başladılar

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022 teklif çağrısı döneminde ERASMUS + Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri kapsamında "2022-1-TR01-KA121-VET-000063642 " nolu Akreditasyon projesi ile 1 öğretmenimiz rehberliğinde 5 öğrencimiz Romaero şirketinde mesleki staj görerek mesleki gelişimlerine katkıda bulunmaktadırlar. Ülkeler arası işbirliği ile mesleki eğitim sistemleri uygulamalarında kalitenin geliştirilmesini, yeniliklerin teşvik edilmesini ve mesleki eğitimin Avrupa boyutunun güçlendirilmesini amaçlayan staj programımız; yararlanıcılarımızın mesleki kazanımlarının yanı sıra, Romanya'da karşılaştıkları farklı kültüre sahip insanlarla iletişim kurma, birlikte yaşama ve çalışabilme becerilerini geliştirerek, Avrupa Birliği vatandaşlığı bilincini de kazandıracaktır. Farklı kültürlerle iletişim kurabilen ve mesleki  becerilerini geliştirmiş bireyler olarak, AB iş gücü piyasasında özgüveni artmış, üreten ve girişimci  bireyler olarak iş hayatına katılacaklardır.

14.06.2023 205