Büro Yönetimi Alanı Kariyer Günleri Programı Düzenlendi

19.04.2022 tarihinde Büro Yönetimi Alan öğretmenlerimiz ve 11/E sınıfımız işbirliğinde hazırlanan "Büro Yönetimi Alanı Kariyer Günleri Programı"  değerli misafirlerimizin ve alan öğrencilerimizin katılımıyla okulumuz konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Program İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayıp,  Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Öğretim Görevlisi Dr. Nurcan ÇETİNER'in kariyer yolculuğu konuşması, şiir dinletisi, Mehmet Ali GÜLER öğretmenimizin bağlaması eşliğinde müzik dinletisi, "Çardak Krizi" isimli tiyatro gösterimi, 9,10,11 ve 12. sınıflar arası 10 parmak F klavye yarışması etkinlikleri ile devam etmiştir. Okul Müdürümüz Atila KARAŞAHİNOĞLU katılımlarından ötürü Dr. Nurcan ÇETİNER'e plaket takdim etmiştir. Klavye yarışmasında dereceye giren öğrencimize birincilik kupasını Dr. Nurcan ÇETİNER vermiştir. Video gösterimi ile programımız sonlanmıştır. Alan öğretmenlerimize ve öğrencilerimize emekleri için teşekkür ederiz.

20.04.2022 502