Dilimizin Zenginlikleri Projesi  Aralık Ayı Etkinlikleri Kapsamında Safahat Sözlüğü'nden Seçilen Kelimelerle Afişler Hazırladık

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı Etkinlikleri Kapsamında Safahat Sözlüğü'nden Seçilen Kelimelerle Afişler Hazırladık

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında aralık ayı etkinliklerinden birini daha keyifle gerçekleştirdik. Öğrencilerimizden Safahat Sözlüğü'nden seçilecek en az üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturması istedik ve ortaya oldukça anlamlı cümleler/afişler çıktı:   "Aşkın ulviliği tahayyül edilemeyecek kadar sonsuzdur."  Âfakta ebediyyen bekleyen bir bayrak var oldukça Türk milleti de var olacaktır."  "Âtinin ikbali maziden ibret almakla belirlenir. "  "Vatanperver insan, tebcile layık şecaatli bir ferttir. "   Öğrencilerimizi çalışmalarından ötürü tebrik ediyoruz.

12.12.2023 385