Dönem Sonu Faaliyet Haftası Kapsamında TAI (TUSAŞ) Kurumuna Okul Gezisi Düzenledik

16.01.2024 tarihinde Ulaştırma Hizmetleri Alanı Sivil Havacılık Dalı 9. 10. ve 11. Sınıf öğrencilerimizle TAI (TUSAŞ)'ye teknik gezi gerçekleştirdik. TAI (TUSAŞ) Teknik gezisinde; havacılık ve savunma sanayii'nin üretim ve faaliyet alanları, İHA'lar ve SİHA'lar (Anka, Aksungur, Anka, Gökbey, Atak) hakkında bilgi edinildi. Hürkuş'un test pilotu Murat ÖZPALA ile söyleşi gerçekleştirildi. Gezide öğrencilerimize, Müdür Yardımcısı Hacer HACISALİHOĞLU, Ulaştırma Hizmetleri Alan Öğretmenleri Ayşenur TOPCU ve Sibel BUDAK,Türk dili ve Edebiyatı Öğretmeni Leyla Gizem DİNÇOĞLU, Coğrafya Öğretmeni Naciye EROĞLU ve Sağlık Bilgisi Öğretmeni Arzu KAYA ÇELİK eşlik etmişlerdir.

18.01.2024 121