ERASMUS+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projemiz Kapsamında Öğrencilerimiz Romaero Şirketindeki Stajlarını Tamamladılar

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2022 teklif çağrısı döneminde ERASMUS + Programı Mesleki Eğitim Öğrenici ve Personel Hareketliliği Projeleri kapsamında "2022-1-TR01-KA121-VET-000063642 " nolu Akreditasyon projesi ile 1 öğretmenimiz rehberliğinde 5 öğrencimiz Romaero Şirketi'nde mesleki stajlarını tamamladılar. Staj programı kapsamında Romaero Şirketi'nin atölyesinde gerçekleştirilen çalışmalarda işbirliği ve destekleri için ilgililere teşekkür ederiz.

11.07.2023 278