"Güzide Konuklar Projesi" Kapsamında Eğitimci, Yazar Şevval TİRYAKİ ve Müzisyen Nur Zümer ÇELİK'i Okulumuzda Ağırladık

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Kulübü ve Değerler Eğitimi Komisyonu işbirliğiyle yürütülen  "Güzide Konuklar Projesi" kapsamında Eğitimci, Yazar Şevval  TİRYAKİ ve Müzisyen Nur Zümer ÇELİK'i okulumuzda ağırladık. Kıymetli hocamız  değerler eğitimi ile ilgili anlattığı masallarla, değerli müzisyen ukulele sanatçısı Nur Zümer Çelik söylediği birbirinden güzel şarkılarıyla  öğrencilerimize unutulmaz anlar yaşattı. Söyleşi ve konser sonrası düzenlenen imza günü kapsamında öğrencilerimiz kendileriyle sohbet etme imkanı da buldular. Emeklerinden dolayı Murat OVALI, Sibel AYDIN ve Seda SÖYLEMEZOĞLU öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

28.11.2023 143