"Güzide Konuklar Projesi" Kapsamında Tiyatro Sanatçısı ve Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu Asil Üyesi Sayın Mehmet Tahir İKİLER'i Okulumuzda Ağırladık

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma  Kulübü ve Değerler Eğitimi Komisyonu işbirliğiyle yürütülen  "Güzide Konuklar Projesi" kapsamında Tiyatro Sanatçısı ve Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu Asil Üyesi Sayın Mehmet Tahir İKİLER'i okulumuzda ağırladık. Usta sanatçımız, öğrencilerimize en büyük değerlerimizden olan Meddahlık geleneği hakkında bilgi verip  bir meddahlık örneği sergiledi. Maneviyatıyla gençlerimizin yüreğine dokunan usta tiyatrocu geleneksel kukla ve Karagöz gösterileriyle öğrencilerimizin büyük beğeni ve hayranlığını kazandı. Usta sanatçımıza okulumuzu şereflendirdiği  için teşekkür ediyoruz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

27.10.2023 211