İlçemiz eTwinning Kalite Etiketi Töreninde Öğretmenlerimize Ulusal Kalite Etiketleri Takdim Edildi

İlçemiz eTwinning Kalite Etiketi Töreni, Kaymakamımız Sayın Mehmet Yıldız, İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Hayri Onur, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Kılıçgil, Şube Müdürümüz Sayın Battal Akman, İl Ar-Ge Koordinatörleri, okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla Pursaklar İmam Hatip Ortaokulu'nda düzenlenen coşkulu bir törenle gerçekleşitirildi.

Okul Müdürümüz Atila KARAŞAHİNOĞLU'na Avrupa Kalite Etiketi Okul Levhası takdim edildi. Müdür Yardımcımız Figen AYDEMİR'e "Sanal Kitap Kulübü Birlikte Okuyor" isimli projesiyle ulusal kalite etiketi takdim edildi. Müdür Yardımcılarımız Murat TEKİNER ve Can ULUN "Modern Dünyada Geleneksel Sporları Tanıyorum" isimli projeleriyle ulusal kalite etiketiyle ödüllendirildiler. Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alan Öğretmenimiz Hanife ASLAN'a "Akdenize Yolculuk" isimli projesiyle ulusal kalite etiketi takdim edildi. Proje sürecine etkin katılım sağlayan tüm öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

05.01.2023 156