İsrail'in Gazze Saldırılarında Başta Çocuklar Olmak Üzere Hayatını Kaybedenler İçin Bugün Okulumuzda Düzenlenen Törende 1 Dakikalık Saygı Duruşunda Bulunduk

Millî Eğitim Bakanlığının ülke genelindeki tüm temel eğitim ve ortaöğretim kurumlarındaki bayrak törenlerinde İsrail'in Gazze saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için aldığı kararı uyarınca bugün okullarda düzenlenen törenlerde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

20.10.2023 tarihinde öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile birlikte İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında başta çocuklar olmak üzere hayatını kaybedenler için bayrak töreninde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk.

20.10.2023 117