IV. Havacılık Günleri Kapsamında 7 Aralık Uluslararası Sivil Havacılık Günü Neşe, Dostluk ve Coşkuyla Kutlandı

Öğrencilerimiz için oluşturulan Dramatik Uygulama alanında, öğrencilerimiz havaalanı ortamını okulumuzda deneyimledi. Sivil Havacılık konulu resimlerini ve yapmış oldukları havaalanı maketlerini sergileyen öğrencilerimiz, sonrasında kendi yapmış oldukları kağıt uçaklar ile yarışarak keyifli dakikalar geçirdiler. Aynı zamanda "Hava Aracı Yapım Atölyesi" nde, her öğrenci kendi hava aracını yapma imkanı buldu. Sonrasında yapılan "Hangi hava aracı olduğunu tahmin et." yarışmasında ise kazananlara ödüller verildi.  Son olarak, birçok dalda ödül alan, havacılık konulu bir film olan Sully'nin gösterimiyle etkinliğimiz sona erdi.   Etkinliğimizi gerçekleştirmemiz için bize her türlü desteği veren Okul Müdürümüz Atila Karaşahinoğlu başta olmak üzere etkinliğin başarılı bir şekilde sonuçlanması için büyük emek harcayan Müdür Yardımcılarımız Can Ulun, Ozan Çeliktaş, Murat Tekiner, Figen Aydemir ve Hacer Hacısalihoğlu ile Ulaştırma Hizmetleri Alan Öğretmenlerimiz Ayşenur Topcu ve Sibel Budak'a ve etkinliğimize katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

07.12.2022 188

07-12-202207-12-202207-12-202207-12-202207-12-2022