Kastamonu Olgunlaşma Enstitüsü İş Birliği ile Öğretmenlerimiz Kastamonu Yöresi Taş Baskısı İle Kendi Tasarımlarını Gerçekleştirdiler

Okul Müdürümüz Atila KARAŞAHİNOĞLU ve Müdür Yardımcılarımız 24 Kasım Öğretmenler Günü için Kastamonu Olgunlaşma Enstitüsü iş birliği ile öğretmenlerimize Kastamonu’nun yöresel taş baskısı ile yöresel kumaşlarla dikilmiş hediye kalemliklerini taş baskı yaparak kendilerinin tasarlamalarına imkan verdiler. Okul yönetimimize, okul aile birliğimize, Kastamonu Olgunlaşma Enstitüsü''nde bizden yardımlarını esirgemeyen Sevim KAZANCI öğretmenimize  ve etkinliği okulumuzla buluşturan okulumuz öğretmenleri Seda SÖYLEMEZOĞLU ve Sibel AYDIN öğretmenlerimize bugünü unutulmaz anılarla anlamlandırdıkları için çok teşekkür ederiz.

26.11.2023 153