Liseler Arası Kalem Tutan Eller Yarışması Şiir Kategorisinde Öğrencimiz Erva BAŞTAĞ İlçe Üçüncüsü Olmuştur

Pursaklar Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve Türkiye Yazarlar Birliği iş birliği ile liseler arası farklı kategorilerde düzenlenen "Kalem Tutan Eller " yarışması ödül töreni 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı gününde yapıldı.  Okulumuzun 11 Teknik A sınıfı öğrencisi Erva BAŞTAĞ, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Leyla Gizem DİNÇOĞLU rehberliğinde şiir kategorisinde yarışmaya katılarak ilçe üçüncüsü olmuştur. Dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini İlçe Kaymakamımız Sayın Mehmet YILDIZ, ASBÜ Rektörü, Türkiye Yazarlar Birliği Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım ARICAN takdim ettiler. Öğrencimizi bu başarısından dolayı kutluyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

25.05.2023 228