Muhasebe ve Finansman Alanı Öğretmenimiz Elif ŞEN SOIL TA PLATE İsimli eTwinning Projesine Dahil Oldu

SOIL TA PLATE Projemiz Mart ayında Bulgaristan’dan 3, Ürdün’den 2, Türkiye’den 9 proje ortağı ile çalışmalarına başlamıştır. Bu projemizin amacı; öğrencilerimizin sebze, meyve, tahıl gevrekleri gibi ürünlerden elde ederek tükettikleri besinlerin üretimi, sağlığa yararları ve pişirme yöntemlerini öğrenmeleridir. Gelecek nesillerin tarım alanında üretimin önemini anlamaları için STEM etkinliklerini derslerimize entegre ederek çalışmak ve öğrencilerimizin sorunlara çözüm bulma  becerilerini geliştirmek hedeflenmektedir. Ayrıca dijital okuryazarlık becerilerinin artırılması amaçlanmaktadır. Muhasebe ve Finansman Alanı Öğretmenimiz Elif ŞEN rehberliğinde projeye dahil olan tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

12.05.2023 143