ODTÜ Bilim ve Teknoloji Müzesi, Klasik Otomobil Sergisi ve Açık Hava Müzesi Öğrencilerimizin Gezi Rotaları Oldu

29.04.2022 tarihinde Ulaştırma Hizmetleri Alanı Sivil Havacılık Dalı 11. Sınıf öğrencilerimizle Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Bilim ve teknoloji Müzesi, Klasik Otomobil Sergisi ve Açık Hava Müzesi'ne ziyaret gerçekleştirdik. Gezi kapsamında Anadolu'da çağlar boyunca bilim ve teknolojinin nasıl bir gelişim ve değişim gösterdiği gözlemlendi. Yakın tarihte günlük yaşamda kullanılan ancak bugün kullanım değerini yitirmiş eşyaları yakından gördüler. Birçok markadan oluşan klasik otomobil koleksiyonu hakkında bilgi edindiler. Açık alanda bulunan tarım aletleri, lokomotif ve uçak sergileri ile bilgi sahibi oldular. Gezide öğrencilerimize, Sivil Havacılık Alan Öğretmeni Ayşenur TOPCU ve Beden Eğitimi Öğretmeni Bahriye ÖZGÜR eşlik etmişlerdir.

04.05.2022 1559

04-05-202204-05-202204-05-2022