Öğrencilerimiz Esenboğa Havalimanı’na Teknik Gezi Gerçekleştirdiler

25.05.2023 tarihinde Ulaştırma Hizmetleri Alanı Sivil Havacılık Dalı 11/TA sınıfı öğrencileri Harekat Hizmetleri dersi kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı’na teknik bir gezi gerçekleştirdiler. TAV Esenboğa Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş.’den Kurumsal İletişim Uzman Yardımcısı Betül SÜRAY  iç ve dış hatlar geliş gidiş  katları turu, bagaj dağıtımı şut alanı ve EDS sistemi, terminal işletme merkezi, yangın kontrol merkezi, ramp handling, bagaj güvenlik kontrol merkezi, apron turu, arff itfaiye ziyareti, DHMİ teknik kule birimlerinde yapılan iş ve operasyonlarla ilgili öğrencilerimize bilgilendirmelerde bulunmuştur.Öğrencilerimize Ulaştırma Hizmetleri Alanı Öğretmeni Sibel BUDAK ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alan Öğretmeni Seda SÖYLEMEZOĞLU eşlik etmiştir. Öğrencilerimize bu güzel fırsatı sunan @ankara_airport TAV yönetimine teşekkür ederiz.

25.05.2023 228