Öğrencilerimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Gezisinde

07.12.2022 tarihinde eğitim ve kültür etkinlikleri kapsamında Müdür Yardımcımız Murat TEKİNER, İngilizce Öğretmenimiz Meltem TOPTAŞ, Büro Yönetimi Alan Öğretmenimiz Hanife ASLAN rehberliğinde öğrencilerimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği'ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimize Eğitim ve Kültür Ataşesi Sayın Ahmet ARSLAN, Konsolos Muavini Sayın Enver ETHEMER, Askeri Ataşe P. Kur. Alb. Sayın Hüseyin ULAK Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin tarihi, kültürel, demografik yapısı ve eğitim olanakları konulu seminer verdiler. Seminer sonrasında Askeri Ataşe P. Kur. Alb. Sayın Hüseyin ULAK Müdür Yardımcımız Murat TEKİNER'e Türk Bayrağı'nın karşısında saygı gösteren düşman askerini betimleyen bröve takdim ettiler. KKTC Ankara Büyükelçiliği'nin değerli temsilcilerine misafirperverlikleri için çok teşekkür ederiz.

07.12.2022 249