Okulumuz eTwinning Ankara Kalite Etiketi Töreninde Avrupa Okul Levhası ve Avrupa Kalite Etiketiyle Ödüllendirildi

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü eTwinning İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen eTwinning Ankara Kalite Etiketi Töreni 08.12.2020 tarihinde Bakanlığımız Talim Terbiye Kurulu Başkanlığı konferans salonunda  gerçekleştirildi. Okul Müdürümüz Atila KARAŞAHİNOĞLU'na Avrupa Okul Levhası, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alan Öğretmenimiz Hanife ASLAN'a Evrensel Değerleri Öğreniyoruz ve Temiz Bir Çevre İçin Harekete Geçelim isimli eTwinning projelerinin Avrupa Kalite Etiketi takdim edilmiştir. Projelerde görev alan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik ederiz.

09.12.2022 285