Yayın-İletişim/Bilişim ve İnternet Kulübü Öğrencileri Toplum Hizmeti Çalışmasına Katıldılar

09.11.2023 tarihinde Yayın-İletişim/Bilişim ve İnternet Kulübü Danışman Öğretmeni Eda TOPÇU rehberliğinde öğrencilerimiz yakın çevremizde bulunan Altınova Halk Pazarındaki vatandaşlarımıza Güvenli İnternet Kullanımı-Aile Eğitim Rehberi broşürlerini tanıtarak bilgilendirme çalışması gerçekleştirdiler. Çocuklarına karşı olan temel ailevi sorumluluklarının yanı sıra aileler çocuklarına olumsuz internet alışkanlıkları edinmemeleri, teknolojiyi eğitimlerini destekleyici şekilde üretken ve uygun şekilde kullanmaları, dijital sınırlarda güvenli şekilde gezinmeleri, temel siber yaşam becerilerini edinmeleri ve sorumluluk sahibi küresel dijital vatandaşlar olarak yetişmeleri için rehberlik etmelilerdir. Bu toplum hizmeti çalışması kapsamında ailelerin internet kullanımı konusunda çocuklarını desteklemeleri ve korumaları için ilkokuldan liseye her yaştaki öğrenciye uygun olan pratik tavsiyeler içeren bilgilendirme broşürleri mahalle halkımızla buluşturulmuştur.

09.11.2023 121