Okul Gezimiz T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Toprak, Gübre ve Su Kaynakları Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Web Sayfasında Yayımlandı

Elif ŞEN, Fatma ÇİĞDEM, Filiz BARDAKCI, Seda SÖYLEMEZOĞLU öğretmenlerimizin eTwinning projeleri kapsamında öğrencilerimizle organize ettiği T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Skip Navigation LinksToprak, Gübre ve Su Kaynakları Merkez Araştırma Enstitüsü'ne  düzenlenen okul gezimizde öğrencilerimize toprak ve su kaynaklarının korunması ve sürdürülebilir kullanımı konularında bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi. Bu geziye ilişkin yayımlanan haber detayları aşağıdaki bağlantıda yer almaktadır:

18.03.2022 1639

Güzide Ülker Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Enstitümüzü Ziyareti

18-03-2022